Logos Multilingual Translation

Children'S Dictionary

Ј    А    Б    В    Г    Д    Е    Ж    З    И    J    К    Л    М    Н    О    П    Р    С    Т    У    Ф    Х    Ц    Ч    Џ    Ш   ЈАЈЦЕ   ЈАБОЛКА   ЈАГЛЕН   ЈАГОДА   ЏАМИЈА   ЏЕМПЕР   АЈКУЛА   АВИОН   АВТОБУС   АВТОМОБИЛ   АЕРОДРОМ   АЗБУКА   АЗИЈА   АКТОВКА   АНГЕЛ   АРХИПЕЛАГ   АРХИТЕКТ   АФРИКА   БАДЕМ   БАДМИНТОН   БАКАР   БАЛКОН   БАМБУС   БАНАНА   БАНКА   БЕЛ   БЕРБЕР   БИК   БОЛНИЦА   БОНБОНЧЕ   БОР   БРАДА   БРАДА   БРАТ   БРАШНО   БУДИЛНИК   ВЕТЕР   ВЕЧЕР   ВИЛИЦА   ВОЈСКА   ВОДА   ВОДОПАД   ВОЗДУХ   ВРАНА   ВРАТА   ВТОРНИК   ВУЛКАН   ГЕОГРАФИЈА   ГИМНАСТИКА   ГЛАВА   ГОДИНА   ГОРА   ГОРА   ГРАВ   ГРАДИНА   ГРАШОК   ГРЕБЕН   ГРОЗJЕ   ГУЛАБ   ДАТА   ДЕЛФИН   ДЕН   ДЕТЕ   ДЕТЕРГЕНТ   ДОБРА НОЧ   ДОЖД   ДРВО   ЕЗЕРО   ЕСЕН   ЖАБА   ЖЕНА   ЖИВОТНО   ЖОЛТ   ЗАJАК   ЗАБ   ЗАКУСКА   ЗВЕЗДА   ЗЕБРА   ЗЕЛЕН   ЗЕЛКА   ЗЕМJА   ЗИМА   ЗООЛОШКА ГРАДИНА   ИГРА   ИГРАЧКА   КАJСИJА   КАЈЧЕ   КАЛЕНДАР   КАМИЛА   КАПА   КАФЕ   КАФЕХ   КИЛИМ   КИТ   КЛАРИНЕТ   КЛАСА   КНИГА   КОЊ   КОЛАН   КОЛЕНО   КОМПИР   КОСА   КОСКА   КОТВА   КОШАРКА   КРАВА   КРЕВАТ   КРОВ   КРОКОДИЛ   КРОМИД   КУJНА   КУЌА   КУКЛА   КУС ЧОРАП   ЛАВ   ЛАДИЛНИК   ЛАЖИЦА   ЛАМБА   ЛЕБ   ЛЕПИЛО   ЛЕТО   ЛИМОН   ЛИСИЦА   ЛИЦЕ   ЛУБЕНИЦА   ЛУК   ЛУНА   МАЈКА   МАГАРЕ   МАГЛА   МАЖ   МАИЦА НА КРАТКИ РАКАВИ   МАРТ   МАСА   МАСЛО   МАСЛО   МАЧКА   МЕД   МЕСЕЦ   МЕСО   МЕТЛА   МЕЧКАМ   МИР   МЛЕКО   МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН   МОЛИВ   МОРЕ   МОРКОВ   МОСТ   МРАВА   НЕБО   НЕДЕЛА   НОГА   НОЖ   НОЖИЦИ   НОК   НОКТ   НОС   ОБЛАК   ОВОШКА   ОВЦА   ОГАН   ОГЛЕДАЛО   ОДБОЈКА   ОКО   ОПШТА СПАЛНА   ОРЕЛ   ОРИЗ   ОЦЕТ   ПАЈАК   ПАЗАР   ПАЛМОВО ДРВО   ПАЛТО   ПАПАГАЛ   ПАРТАЛ   ПАТКА   ПАТЛИЏАН   ПЕКАР   ПЕЛЕНА   ПЕПЕРУГА   ПЕРО   ПЕС   ПЕСОК   ПЕТЛИЦА   ПЕШКИР   ПИВО   ПИПЕР   ПИЦА   ПЛАЖА   ПОД   ПОЛИЦИJА   ПОЛУОСТРОВ   ПОПЛАДНЕ   ПОРТОКАЛ   ПРАСКА   ПРЕКРИВКА   ПРЕСТИЛКА   ПРИЈАТЕЛ   ПРОЗОРЕЦ   ПРСТ   ПРСТЕН   ПТИЦА   ПУСТИНА   ПЧЕЛА   РАДИО   РАКА   РАКА   РАКАВИЦА   РЕКА   РЕЧНИК   РИБА   РОЗА   САБОТА   САЛАТА   САЛФЕТКА   САНКАТА   СВЕЌА   СЕКИРА   СЕМЕЈСТВО   СИВ   СИН   СИРЕЊЕ   СКАКУЛЕЦ   СЛАВИНА   СЛИВА   СЛОН   СНЕГ   СОЛ   СОНЦЕ   СОНЦОБРАН   СРЕБРО   СРЕДА   СРЦЕ   СТАНИЦА   СТОЛ   СТОМАК   СТРЕЛА   СУКЊА   ТАВА   ТАВАН   ТАТКО   ТЕЛО   ТОПКА   ТОРТА   ТРЕВА   УВО   УЛИЦА   УСНА   УСТА   УЧИЛИСНА КЛУПА   УЧИЛИШТЕ   УЧИТЕЛ   ФАБРИКА   ФИЛЏАН   ФОТЕЛЈА   ХАРМОНИКА   ХАРТИJА   ХОТЕЛ   ХРАМ   ЦВЕТ   ЦРВЕН   ЦРКВА   ЦРН   ЧАJ   ЧАДОР   ЧЕРЕШНА   ЧЕТВРТОК   ЧИНИJА   ЧОКОЛАДО   ШАЛ   ШЕКЕР   ШИJА   ШПАГЕТИ   ШУНКА  


Back to Home