Logos Multilingual Translation

Query the dictionary

  • Exact Match
  • All Matches
  • Beginning With
  • Ending With

Go to Homepage

[Subject: Generalities]

- Përdoret si mbiemër e thuhet për një njeri të braktisur dhe që e lë veten pas dore. Ky term është përdorur shumë në pjesën e dytë të tetëqindës, veçanërisht në letërsinë popullore, për të treguar gjendjen e gruas të lënë në mëshirë të ngjarjeve me "frutin e fajit".

Translated by: RANDO DEVOLE

  • Plural: sluky
  • Plural: të braktisur
  • Synonym: i lënë

Translated in 46 languages

[Subject: Generalities]

Translated by: RANDO DEVOLE

Translated in 10 languages

Go to Homepage

Legend


View word from selected language
Search all matches in the dictionary for the word
Play the sound for the word
Show word's picuture
The word is in children dictionary

Logos Bilingual Dictionaries

You can also access the bilingual dictionaries on your smartphone and mobile.
Select other language combinations from the complete list: