Logos Multilingual Translation

Query the dictionary

  • Exact Match
  • All Matches
  • Beginning With
  • Ending With

Go to Homepage

[Subject: Generalities]

- Drejtoj, shtyj në një drejtim.

Translated by: RANDO DEVOLE

Translated in 13 languages

[Subject: Mechanics]

- Çoj drejt një vendi të caktuar.

Translated by: RANDO DEVOLE

Translated in 12 languages

[Subject: Literature (Belle-Lettres)]

- Bëj të kthehet drejt diçka që është e shtrembër.

Translated by: RANDO DEVOLE

Translated in 12 languages

[Subject: Generalities]

- Shoqëroj dikë dhe i jap udhëzime

Translated by: IRIDA CAMI

Translated in 6 languages

[Subject: Generalities]

- Administroj një ndërmarrje ose institucion shtetëror a privat

Translated by: IRIDA CAMI

Translated in 5 languages

Go to Homepage

Legend


View word from selected language
Search all matches in the dictionary for the word
Play the sound for the word
Show word's picuture
The word is in children dictionary

Logos Bilingual Dictionaries

You can also access the bilingual dictionaries on your smartphone and mobile.
Select other language combinations from the complete list: