Logos Multilingual Translation
Query the dictionary

Go to Homepage

[Subject: Indoor Games & Amusements]

- Stil noti në pozicioni përmbys me frymëmarrje anësore, i karakterizuar nga rrotullimet e krahëve, që mbahen herë njëri e herë tjetri brenda dhe jashtë ujit e nga rrahja e kryqëzuar e këmbëve.

Translated by: RANDO DEVOLE

Translated in 15 languages

Go to Homepage

Legend


View word from selected language
Search all matches in the dictionary for the word
Play the sound for the word
Show word's picuture
The word is in children dictionary

Logos Bilingual Dictionaries

You can also access the bilingual dictionaries on your smartphone and mobile.
Select other language combinations from the complete list: