Logos Multilingual Translation
Query the dictionary

Go to Homepage

[Subject: Generalities]

- Gropë ose e prerë e bërë për të puthitur dy pjesë drunjsh ose metalesh.

Translated by: RANDO DEVOLE

  • Error: kllape

Translated in 18 languages

[Subject: Construction In Specific Materials]

- Copë hekuri që shërben për të lidhur pjesë muresh ose elementësh prej druri

Translated by: IRIDA CAMI

  • Error: kllape

Translated in 9 languages

[Subject: Printing & Related Activities]

- Shenjë pikësimi që përdoret për të përfshirë një shprehje. Në matematikë ekzistojnë kllapat e rrumbullakëta dhe ato katrore

Translated by: IRIDA CAMI

  • Plural: kllapa
  • Error: kllape

Translated in 3 languages


Translations2
en English parenthesis   View Word  - 5850007
it Italian graffa   View Word  - 1386301

Go to Homepage

Legend


View word from selected language
Search all matches in the dictionary for the word
Play the sound for the word
Show word's picuture
The word is in children dictionary

Logos Bilingual Dictionaries

You can also access the bilingual dictionaries on your smartphone and mobile.
Select other language combinations from the complete list: