Logos Multilingual Translation

Query the dictionary

  • Exact Match
  • All Matches
  • Beginning With
  • Ending With

Go to Homepage

[Subject: Generalities]

- Në vrapime, rritje graduale e hapit nga ana e atletit për të provuar kushtet e kundërshtarëve dhe për t'u turrur drejt një ikjeje.

Translated by: RANDO DEVOLE

Translated in 13 languages

[Subject: Generalities]

- Korridor ose hapësirë boshe që lejon kalimin në mes të poltronave të një teatri ose të një kinemaje, krevatet e një spitali e si këto.

Translated by: RANDO DEVOLE

Translated in 10 languages

Go to Homepage

Legend


View word from selected language
Search all matches in the dictionary for the word
Play the sound for the word
Show word's picuture
The word is in children dictionary

Logos Bilingual Dictionaries

You can also access the bilingual dictionaries on your smartphone and mobile.
Select other language combinations from the complete list: