Logos Multilingual Translation

Query the dictionary

  • Exact Match
  • All Matches
  • Beginning With
  • Ending With

Go to Homepage

[Subject: Music]

- Vegël muzikore frymore e përbërë nga një kacek lëkure, që gjatë interpretimit mbushet me frymë, dhe nga dy pipëza druri me vrima

Translated by: IRIDA CAMI

Translated in 55 languages

[Subject: Music]

- Vegël muzikore frymore e përbërë nga një kacek lëkure, që gjatë interpretimit mbushet me frymë, dhe nga dy pipëza druri me vrima

Translated by: IRIDA CAMI

Translated in 55 languages

[Subject: Wind Instruments & Their Music]

- Cingonë me dy kallama njëri prej të cilëve është i bashkëlidhur me shakullin që nxjerr ajrin e tjetri shërben për të ndryshuar tingullin.

Translated by: RANDO DEVOLE

Translated in 14 languages

Go to Homepage

Legend


View word from selected language
Search all matches in the dictionary for the word
Play the sound for the word
Show word's picuture
The word is in children dictionary

Logos Bilingual Dictionaries

You can also access the bilingual dictionaries on your smartphone and mobile.
Select other language combinations from the complete list: