Logos Multilingual Translation

Query the dictionary

  • Exact Match
  • All Matches
  • Beginning With
  • Ending With

Go to Homepage

[Subject: Generalities]

- Lëvizje e rregullt dhe e vazhdueshme, vazhdim.

Translated by: RANDO DEVOLE

  • Error: rrjedhe

Translated in 18 languages

[Subject: Generalities]

- Uji që rrjedh vazhdimisht (në kah të kundërt ose që nuk lëviz, i ndenjur); ose që mund të merret vazhdimisht nga një rubinet.

Translated by: RANDO DEVOLE

Translated in 14 languages

[Subject: Generalities]

- Periudhë, zhvillimi i një ngjarjeje gjatë kohës.

Translated by: RANDO DEVOLE

Translated in 9 languages

Go to Homepage

Legend


View word from selected language
Search all matches in the dictionary for the word
Play the sound for the word
Show word's picuture
The word is in children dictionary

Logos Bilingual Dictionaries

You can also access the bilingual dictionaries on your smartphone and mobile.
Select other language combinations from the complete list: